Monday, October 1, 2012

Breaking the habit


Kako me je moda i modno oduvek interesovalo i intrigiralo, kako sam pre više od godinu dana uskočila u ovoj blogo svet, ne znajući koliko tome želim da se posvetim i u kom pravcu želim da idem, rešila sam da napravim presek. Shvativši da je ovo nešto što me zaista ispunjava, odlučih da u buduće posvećujem mnogo više svog slobodnog vremena ovom online prostoru. Svoju "ponedeljsku" i " prvi u mesecu" odluku, u znaku doslednosti, beležim i novim postom. Za početak sam "pozajmila" majicu svog momka, koju merkam već neko vreme, uparila je sa diy šorcem koji sam iseckala od starog džinsa, a kao logičan izbor nametnule su se H&M čizme, kupljene pre par sezona u Pragu. Pošto me do ponoći čeka još puno toga sa današnje liste "za obaviti", pozdravljam vas do sledećeg posta!



Hi, everybody! Today, I decided to start writing on English, again, so everyone who stop by can understand what I'm saying here... I put a google translate bar on the right corner, but we all know that is not very practical tool. Today I also decided to post more often, and devote more time to my online space. My "first day of the week" and "first day of the month" decision, I completed with new post. For the start, I "borrowed" my boyfriend's T-shirt, completed it with diy shorts made out of old jeans, and H&M boots. Since I have a lot of things to do until the end of the day, I leave you to enjoy in post. Greetings!






T-shirt: Time Out (my boyfriend's) 
Shorts: diy
Boots: H&M
Bag: David Jones
Glasses: Paradox

14 comments:

  1. Nice blog!! would you mind following each other via bloglovin? :)

    / Malin @ http://fashionfied.tk

    ReplyDelete
  2. Ova majica je nasla novog vlasnika, jer ti savrseno 'lezi'... Bravo za sorc,ja upravo planiram da ovih dana uzmem makaze u ruke... <3

    http://sparklyget.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno! :)))
      Oo, da, ne planiram da je vraćam! ;))

      Delete
  3. totalno cool kombinacija ;)
    kiss
    Anita
    http://cherryblossomtime.com/

    ReplyDelete
  4. Nice look!
    ;)

    http://clasclasclass.blogspot.com.es/



    Un beso, |Juan.M|

    ReplyDelete
  5. odličan outfit :)

    svrati ako imaš vremena :) http://liliemarlen.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Koleginice sa SFBC-a pratim te! <3

    http://ninainthebigworld.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  7. Zgodnice!!!:) Deckic ti ima super ukus!:)

    ReplyDelete

Leave your comment here