Tuesday, May 21, 2013

Dandelion
Jedna od stvari koja me je privukla blogovanju, jeste ljubav prema fotografiji. Ono što me i dalje i održava u tome jeste povod da svojoj zbirci fotografija dodam i neke pomalo nesvakidašnje, te na taj način u kontinuitetu beležim proces sazrevanja svog stila, koji je u neku ruku i fizički pokazatelj ličnog sazrevanja. Nije svakidašnja prilika, priznaćete, šetnja po proplancima u maloj beloj haljini i roze cipelama. Ali sve za gorepomenutu ljubav prema fotografiji i još jednu stranicu modnog online dnevnika, koji će mi, verujem, jednog dana biti jako draga uspomena. 
Moram priznati da nisam preterani ljubitelj haljina, ali i to da su jako praktičan saveznik u trenutcima kada prilika zahteva nešto elegantnije izdanje, a ipak niste preterano inspirisani za pretumbavanje svog ormara u nadi da svoje trenutno raspoloženje uskladite sa pretpostavljenim dres kodom. Zato hvala sajtu Dressestylist.com na još jednom divnom komadu, a vas pozdravljam do sledećeg posta, sa porukom da se u svakom danu krije nešto izazovno i nesvakidašnje i da je poenta iz toga izvući esenciju koja će vam začiniti a možda i promeniti život. Go and grab it!

One of the things that blogging attracted me with is surely a love for photography. The thing that still keeps me in it is a occasion for adding a bit unusual photos to my photo collection and in that way, to capture the maturation of my personal style. You'll admit that It's not an everyday occasion walking down the lawn in little white dress and pink shoes... But It's all about making a beautiful photos and creating a beautiful memories.
I must admit that I'm not that much into dresses, but also that they are very practical in situations when you need to get-set and go but still be elegant. Thanks Dressestylist.com for this wonderful piece of clothing. Greetings, till the next post!


Go to Dressestylist and also check their facebook page.

*Haljina / Dress: Dressestylist.com
*Cipele / Shoes: Lascarpa7 comments:

 1. Interesantna haljinica i super ti stoji ;)
  Odlične fotke!

  ReplyDelete
 2. Precioso vestido!!
  Saludos
  http://judithbysucre.blogspot.com.es

  ReplyDelete
 3. Prelepi ste!
  Jaljina je bozanstvena!
  Pratim!
  amolusso.com

  ReplyDelete
 4. Love this post!
  xoxo

  stylebycelia.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Divan post!:) Haljina ti prelepo stoji!:)

  ReplyDelete
 6. Divne slicice <3

  Giveaway na mom blogu!
  http://lilcutie89blog.blogspot.com/2013/05/oasap-giveaway-from-24th-may-2nd-june.html

  ReplyDelete
 7. beautiful photos :)

  bonieblue.blogspot.sk

  ReplyDelete

Leave your comment here